Güncel Yazılar

Neden Diş Beyazlatmaya İhtiyaç Duyulur?

Gülüşünüzde sizi anlatan çok şey var. Gülümsemek, insanların dış görünüşünüz özelinde fark ettikleri ilk şey olabilir, kuşkusuz dişleriniz de öyle. Güvenli bir gülümseme güzel bir şeydir ve bunu temas kurduğunuz herkese göstermekten kesinlikle çekinmiyor olmalısınız.

Gülümsemeler, insanlar üzerinde olumlu bir ilk izlenim bırakmanın en etkili yollarından biridir. Büyüleyici bir gülümseme, kariyeriniz, sosyal hayatınız ve elbette özel hayatınız için sihir yaratabilir.

OkutanDiş olarak, hastalarımıza muhteşem gülüşlerini çevrelerindeki herkese gösterebilmeleri için kaliteli diş beyazlatma tedavileri sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu, hastalarımızın kendilerine ve dış görünüşlerine daha fazla güvenmelerini sağlar.

Diş Beyazlatma Yöntemlerini Uygulamanın Avantajları

Aşağıdaki maddeleri okuduğunuzda, dişlerinizi profesyonel bir ekip rehberliğinde beyazlatmanın size ve gülüşünüze nasıl fayda sağlayabileceğini öğreneceksiniz.

  • İnci beyazı dişler havanızı değiştirir ve başkalarının sizinle hızlı bir şekilde bağlantı kurma ihtimalini arttırır. Araştırmalar, daha parlak dişlerin güzellikle ilintili olduğunu ve bu imtiyaza sahip olanların toplum içerisinde daha girişken ve kibar olarak görüldüğünü gösteriyor. Profesyonel bir diş beyazlatma, mümkün olan en beyaz dişleri elde etmek için yegane yol olmayabilir, ancak belki de en etkili yöntemdir.
  • Dişlerini beyazlatan insanların büyük çoğunluğu, etkili bir gülümsemeye sahip olmanın sonucunda özgüvenlerinin arttığını belirtiyor. Diş renginizin sosyal yaşamda nasıl etkileşim kurduğunuz konusunda önemli bir rol oynadığı aşikar. İster bir iş görüşmesi ister bir randevu için olsun, biriyle ilk kez tanıştığınızda, kaliteli bir diş beyazlatma tedavisinin sağladığı parlaklık, taşıdığınız ilk izleniminizi geliştirir.
  • Zaman içerisinde biriken lekeler ve diş pulpasının doğal olarak koyulaşması sonucu dişlerinizin rengi koyulaşır. Sıklıkla çay, kahve, kırmızı şarap ve tütün mamulleri kullanmak diş sararmasının önde gelen sebepleri arasındadır. Ayrıca diş minesine zarar verdikleri için asitli yiyecekler ve gazlı içecekler de dişlerinizin renklenmesini kolaylaştırır.
  • İster ofis tipi diş beyazlatma yöntemi olsun, ister ev tipi beyazlatma metodu olsun; profesyonel bir diş beyazlatma şayet uzman dişçilerin tavsiyesi ve gözetiminde yapılırsa oldukça güvenli ve etkilidir. Reçetesiz bazı tedavileri kullanan birçok kişi dişlerinde rahatsızlık hisseder ve farkında olmadan diş minelerine zarar verir.
  • Yaklaşık 2 yıldır diş teli kullanıyorsunuz ve beklediğiniz zaman geldi: Diş tellerini çıkardınız ve yeni gülüşünüzü ilk kez görüyorsunuz. Ancak teller, diş bakımını engelledikleri için önemli bir renk değişikliği fark ettiniz. Diş beyazlatma ile yeni gülüşünüze son rötuşları yapmak, ruh halinizi iyileştirmenin en iyi yollarından biridir.

Tüm bu pozitif sonuçlara ulaşabilmek ve dişlerinizi beyazlatmak için uzman bir klinik arıyorsunuz. OkutanDiş deneyimli ekibi ile sizlere hizmet vermek için bekliyor. Lütfen iletişim bilgilerimizden bize ulaşın.